Elke zwemaccommodatie kent zijn eigen specifieke problematiek en vraagt een op maat gesneden oplossing, welke voldoet aan de geldende normen. Wij weten als geen ander dat pasklare standaard constructies in roestvaststaal nauwelijks bestaan. Elke oplossing die VDH Roestvaststaalbouw biedt is daarom gebaseerd op een doordacht en aan de wet getoetst ontwerp. Voor maatwerk in bijvoorbeeld roestvaststalen zwembadtrappen, gecompliceerde leuningwerken en vele andere producten ten behoeve van zwembadaccommodaties, kunt u bij ons terecht. Ook roestvaststalen onderdelen voor zuiveringsinstallaties alsmede springtorens en tourniquets behoren tot het leveringsprogramma van VDH Roestvaststaalbouw. Daarnaast beschikken wij over eigen montageploegen.

Naast praktische duurzaamheid, wordt de laatste jaren door architecten en opdrachtgevers ook in toenemende mate aandacht besteedt aan de vormgeving. Mooie gebouwen, passend in nieuwbouwwijken, vullen het hedendaagse beeld van eigentijdse architectuur. Ook voor wat betreft de inrichting van deze sportaccommodaties zien we dat er meer aandacht is voor esthetische en ergonomische vormgeving. Fraaie belijningen van baden, wanddecoraties en diverse inrichtingsonderdelen geven een interieur een ander cachet. Ook VDH Roestvaststaalbouw gaat hierin mee met zijn tijd. Niet alleen kijken wij naar de voorschriften als basis voor een ontwerp maar ook kan, op verzoek, een industriële vormgever geraadpleegd worden voor een ontwerp van een roestvaststaalproduct. Dankzij dit omvangrijke leveringsprogramma, heeft VDH Roestvaststaalbouw alles in huis om tot een totaalproject te komen.

 • Bevestigingsmaterialen
  Voor toepassing van bevestigingsmaterialen in zwembaden adviseren wij u met ons contact op te nemen voor deskundig advies.
 • Leuning- en hekwerken
  Leuning- en hekwerken ten behoeve van zwembaden zijn vrijwel altijd maatwerk. Al onze producten worden in eigen productie vervaardigd en zijn van het hoogwaardige soort roestvaststaal Aisi 316. Hierdoor bieden onze producten een hoge resistentie tegen het zwembadmilieu. Daarnaast voldoen al onze leuning en hekken in alle details aan de geldende normen voor zwembadaccommodaties.
 • Overig inventaris
  Overige inventaris waaronder perrondoorvoeren, douches en andere inrichtingsproducten.
 • Springstellingen (en toebehoren)
  Springstellingen en springplanken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en met diverse hekwerken. De springstellingen voldoen in alle details aan de geldende normen voor zwembadaccommodaties.
 • RVS zwembadtrappen
  Roestvaststalen zwembadtrappen ten behoeve van zwembadaccommodaties. Onze zwembadtrappen worden in eigen productie vervaardigd en gemaakt van het hoogwaardige materiaal roestvaststaal Aisi 316. Dit soort RVS biedt een hoge resistentie tegen het zwembadmilieu. Voor iedere situatie leveren wij een geschikt ontwerp, welke voldoet aan alle geldende normen.
 • Wedstrijd- en trainingsmateriaal
  Wedstrijd- en trainingsmateriaal ten behoeve van zwemsporten als waterpolo en wedstrijdzwemmen. Onder andere trainings- en wedstrijdlijnen, waterpolodoelen en startblokken behoren tot het assortiment. Naast producten uit onze eigen productie zijn wij ook leverancier van Malmsten wedstrijd- en trainingsmaterialen.