Over ons

Met onze ruim 40 jaar ervaring in zwembadmaterialen, staat VDH Leerdam garant voor kennis, kwaliteit en service. VDH Leerdam bestaat uit drie verschillende onderdelen: VDH Roestvaststaalbouw, VDH Engineering en VDH Technisch handelsbureau. Met deze drie onderdelen kunnen wij de complete inrichting uw zwembad verzorgen.

Kwaliteit- en veiligheidsnormen

De wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden(WHVBZ en BHVBZ) stelt eisen aan de algemene hygiëne en veiligheid waaraan een badinrichting of zwemgelegenheid moet voldoen. Hiervoor bent u als houder van de zwembadmaterialen of zwemgelegenheid verantwoordelijk. De installaties en producten van VDH Leerdam, voldoen daarom in elk detail aan de Europese kwaliteitsnormen van de WHVBZ en BHVBZ. Voor specifieke veiligheidsnormen en meer informatie, kunt u contact met ons opnemen.

Daarbij beschikken we over een landelijke service afdeling, welke garant staat voor een snelle en vakkundige dienstverlening. Wie opzoek is naar deskundigheid en maatwerk, vindt in VDH Leerdam een betrouwbare partner om mee te werken. Een partner die het totaal meer laat zijn dan de som der delen.

Onze catalogus