NIEUW

Een perfecte aanvulling op het aanbod van uw accomodatie voor de registratie en weergave van zwemwedstrijden.

Het systeem betreft een volledig tijdwaarneemsysteem dat eenvoudig is in gebruik, maar uitgebreid is in flexibiliteit en mogelijkheden. Het systeem is te gebruiken met een LED scherm of met een traditioneel waterpoloscorebord. Hiermee wordt de exploitatie van het scorebord uitgebreid tot alle denkbare wedstrijdsporten die in uw accomodatie georganiseerd worden.

Het semi-automatische tijdwaarneemsysteem is gunstig geprijsd, maar levert een waardevolle aanvulling op de inrichting en uitstraling van een zwemwedstrijd.

In tegenstelling tot een volledig automatisch tijdwaarneemsysteem worden er geen aantikplaten gebruikt in dit semi-automatische systeem. De gezwommen tijd van een zwemmer wordt door middel van een drukknop vastgesteld door het jurylid in de baan van de zwemmer. Op eenzelfde manier waarop de tijd van een zwemmer met handklokken wordt vastgesteld. Het grote voordeel van het systeem is echter dat een volledige scorebordweergave kan worden gerealiseerd met gezwommen tijden en rangschikking. Tevens kunnen de resultaten automatisch worden ingelezen in Splash Meetmanager, wat de gebruikers veel administratief werk bespaart en waardoor de resultaten van de wedstrijd sneller geproduceerd kunnen worden. Uniek – in combinatie met de VDH 360° software voor de scoreboredlayout op een LED scherm – is de weergave van zwemmersnamen, persoonlijke records, zwemmersfoto’s en een visueel aantrekkelijke layout waarin de onderlinge verschillen duidelijk zichtbaar worden.

NB: voor het zwemmen van wereld-, europese, en nederlandse records schrijft de FINA en de KNZB het gebruik van aantikplaten voor.

Toont alle 4 resultaten