Het VDH waterpolosysteem is een compleet en robuust waterpolosysteem afgestemd op de wensen van uw (toekomstige) gebruikers.

Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik, maar zeer compleet in de mogelijkheden. De apparatuur is ingebouwd in een robuuste koffer. Middels een enkele kabel wordt het systeem aangesloten op de voorzieningen in het zwembad. Dit kan een LED scherm zijn, maar een traditioneel waterpoloscorebord behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de door de KNZB en FINA voorgeschreven functionaliteit – zoals controle over de wedstrijdklok, schotklokken, actuele scores, speelperiode en time-outs – kunnen tevens de teamnamen, teamlogo’s en spelersnamen inclusief uitsluitingen ingevoerd worden. Deze aanvullende informatie kan automatisch uit het digitale wedstrijdformulier uitgelezen worden.

Tijdkritische handelingen – het starten en stoppen van de wedstrijdklok en het resetten van de schotklok – worden door middel van externe knoppen bediend. Overige niet tijdkritische handelingen worden door middel van een touchscreen met intuitieve layout bediend. Dit onderscheid het VDH waterpolosysteem van andere systemen in de markt, die ofwel tijdkritische handelingen middels een touchscreen laten bedienen of onnodig ingewikkeld zijn in gebruik. In stress situaties tijdens een wedstrijd kan dit het verschil maken tussen het juist of onjuist handelen van de juryleden die de apparatuur moeten bedienen.

Voor geavanceerde gebruikers is er de mogelijkheid om via een gedocumenteerde API in een gecontroleerde omgeving functionaliteit toe te voegen. Zo zijn er met ons systeem tv-graphics voor een live-stream of scorebordweergaves in kantines gerealiseerd door gebruikers.

Enig resultaat

  • Plaatshouder

    VDH waterpoloconsole

    Waterpolo VDH bedienconsole type VDHWPC 17, die in de nabije toekomst te koppelen is met het digitale wedstrijdformulier van de KNZB. Kenmerken van de VDH waterpoloconsole: Een gebruiksvriendelijk bedienconsole die ontworpen is vanuit het uitgangspunt dat de bedienaar centraal staat en dat elke waterpolo functionaris de console moet kunnen bedienen en daarnaast dat de opbouwtijd […]

    Artikelnummer: 3500.VDH