Bestellen en leveren

Bestellen
Bij VDH Leerdam  kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week gemakkelijk online zwembadmaterialen bestellen. Wij garanderen dat u veilig en betrouwbaar winkelt bij VDH Leerdam. Onze catalogus bevat veel zwembadmaterialen die u direct online kunt bestellen. Voor sommige materialen, waaronder maatwerk, is het niet mogelijk om een standaard product en prijs in de catalogus op te nemen. Voor deze materialen kunt u in de online catalogus een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bestelling wijzigen
Wilt u na het versturen van uw bestelling wijzigingen aanbrengen, toevoegingen aan uw bestelling doorgeven, de bestelling annuleren of heeft u extra informatie over de bestelling? Neem dan contact met ons op.

Betalen
Bij VDH kunt u betalen op rekening of met IDEAL. In het geval van het betalen op rekening, sturen wij de factuur naar het door u opgegeven factuuradres. Wanneer uw zwembad onder een exploitant valt die meer locaties heeft, leveren en factureren wij volgens de bij ons bekende gegevens; dit staat ingevoerd in ons systeem.

Bij nieuwe klanten of particuliere bestellingen, dient er vooraf betaalt te worden. Nadat u bestelt heeft, ontvangt u een factuur die betaalt dient te worden voorafgaand aan de verzending van de artikelen.

Levering
Nadat u in onze webshop een bestelling heeft geplaatst handelen wij deze zo snel mogelijk af. Wanneer de door u bestelde materialen bij ons op voorraad zijn, pakken wij deze direct in en bezorgen wij deze de volgende (werk)dag. Onze bezorgingen worden verzorgd door vervoerder GLS. Gaat het om grotere projecten of materialen met een langere levertijd dan normaal, dan nemen wij contact met u op om de levertijd te bespreken. Het afleveren van de bestelling doen wij op het door u doorgegeven afleveradres.

Door de sterk gestegen transportkosten zijn alle verzendkosten op nacalculatie. De minimale verzendkosten bedragen standaard € 15,50 ex btw per bestelling (binnen Nederland, m.u.v. de wadden-eilanden). Indien nodig zullen de goederen per pallet worden verstuurd; de kosten hiervan bedragen € 75,00 excl. btw. Afhalen is ook mogelijk.

Verzendkosten voor RVS producten, duikplanken en startblokken is altijd op basis van nacalculatie i.v.m.  maatwerk en montagekosten.