Elke zwemaccommodatie kent zijn eigen specifieke problematiek en vraagt een op maat gesneden oplossing, welke voldoet aan de geldende normen. Wij weten als geen ander dat pasklare standaard constructies inox nauwelijks bestaan. Elke oplossing die VDH Inox biedt is daarom gebaseerd op een doordacht en aan de wet getoetst ontwerp. Voor maatwerk in bijvoorbeeld inox zwembadtrappen, gecompliceerde leuningwerken en vele andere producten ten behoeve van zwembadaccomodaties, kunt u bij ons terecht. Ook inox onderdelen voor zuiveringsinstallaties alsmede springtorens en tourniquets behoren tot het leveringsprogramma van VDH Inox. Daarnaast beschikken wij over eigen montageploegen.

Naast praktische duurzaamheid, wordt de laatste jaren door architecten en opdrachtgevers ook in toenemende mate aandacht besteedt aan de vormgeving. Mooie gebouwen, passend in nieuwbouwwijken, vullen het hedendaagse beeld van eigentijdse architectuur. Ook voor wat betreft de inrichting van deze sportaccommodaties zien we dat er meer aandacht is voor esthetische en ergonomische vormgeving. Fraaie belijningen van baden, wanddecoraties en diverse inrichtingsonderdelen geven een interieur een ander cachet. Ook VDH Inox gaat hierin mee met zijn tijd. Niet alleen kijken wij naar de voorschriften als basis voor een ontwerp maar ook kan, op verzoek, een industriële vormgever geraadpleegd worden voor een ontwerp van een inoxproduct. Dankzij dit omvangrijke leveringsprogramma, heeft VDH Inox alles in huis om tot een totaalproject te komen.

 • Bevestigingsmaterialen
  Bevestigingsmaterialen voor gebruik in zwembaden. De bevestigingsmaterialen zijn gemaakt van een hoogwaardig soort Inox (roestvaststaal) Aisi L/Ti. Dit zorgt voor een hoge resistentie tegen het zwembadmilieu. Door het gebruik van het juiste hoogwaardige bevestigingsmateriaal wordt de veiligheid in het zwembad gewaarborgd.
 • Leuning- en hekwerken
  Leuning- en hekwerken ten behoeve van zwembaden zijn vrijwel altijd maatwerk. Al onze producten worden in eigen productie vervaardigd en zijn van het hoogwaardige soort inox Aisi 316. Hierdoor bieden onze producten een hoge resistentie tegen het zwembadmilieu. Daarnaast voldoen al onze leuning- en hekwerken in alle details aan de geldende normen voor zwembadaccommodaties.
 • Overig inventaris
  Overige inventaris waaronder perrondoorvoeren, douches en andere inrichtingsproducten.
 • Springstellingen (en toebehoren)
  Springstellingen en springplanken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en met diverse hekwerken. De springstellingen voldoen in alle details aan de geldende normen voor zwembadaccommodaties.
 • Zwembadtrappen
  Roestvaststalen zwembadtrappen ten behoeve van zwembadaccommodaties. Onze zwembadtrappen worden in eigen productie vervaardigd en gemaakt van het hoogwaardige materiaal inox Aisi 316. Dit soort inox biedt een hoge resistentie tegen het zwembadmilieu. Voor iedere situatie leveren wij een geschikt ontwerp, welke voldoet aan alle geldende normen.
 • Wedstrijd- en trainingsmateriaal
  Wedstrijd- en trainingsmateriaal ten behoeve van zwemsporten als waterpolo en wedstrijdzwemmen. Onder andere trainings- en wedstrijdlijnen, waterpolodoelen en startblokken behoren tot het assortiment. Naast producten uit onze eigen productie zijn wij ook leverancier van Malmsten wedstrijd- en trainingsmaterialen.