Onze zelfontwikkelde unieke software, het 360° platform, dient als basis voor het optimaal exploiteren van technologie in uw zwemaccommodatie met als centraal punt een LED scherm. Het 360° platform is een centraal systeem in uw accommodatie, welke middels diverse plug-ins modulair uitbreidbaar is. Deze plug-ins bieden toepassingen voor het LED scherm, waaronder een scorebord en informatiescherm. Daarnaast zijn de plug-ins uniek en sluiten ze aan bij de behoeften van de zwembaden en zwemmers. De volgende plug-ins zijn beschikbaar:

• Wedstrijdzwemmen
• Waterpolo
• Interactieve games spelen
• MyLaps trainingsondersteuning
• Advertenties tonen
• Videoprocessor
• Televisie te kijken
• Films afspelen

Door middel van de scorebordsoftware van het 360° platform, kunnen alle denkbare wedstrijdsporten worden ondersteund met een duidelijke en visueel aantrekkelijke weergave op het scherm. Alles wordt centraal aangestuurd en is middels een – eenvoudig te bedienen – interface in te regelen.

Exploitatie via het 360° platform
Het 360° platform gaat veel verder dan traditionele schermen en scoreborden, welke voornamelijk gericht zijn op het tonen van wedstrijdresultaten. In het 360° platform staat de exploitatie van de schermen centraal. De investering in een LED scherm is niet langer alleen een eenmalige grote uitgave. Door goed te kijken naar de markt, is er een ander verdienmodel gecreëerd. De investering in LED schermen is terug te verdienen door de verkoop van advertentieruimte op de schermen zelf. De schermen zijn tot op heden een onbenut advertentiemiddel, terwijl deze juist heel veel te bieden hebben. Zo zijn de schermen altijd realtime en is het mogelijk bedrijfsfilmpjes en advertenties te vertonen. Het 360° platform is in te richten met een plug-in voor een online advertentiesysteem, waarin adverteerders eenvoudig zelf een advertentie kunnen samenstellen. Voor meer informatie over dit systeem, neem contact met ons op!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.