VDH introduceert

VDH introduceert

VDH introduceert een compleet nieuw plug and play waterpolo systeem. Na jaren ervaring in de zwemsport weten waar de belangrijke punten liggen. Vanuit hier hebben wij systemen ontwikkeld die de gebruikers bedienen in de wensen. Het VDH waterpolosysteem is een compleet en robuust waterpolosysteem afgestemd op de wensen van uw (toekomstige) gebruikers.

Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik, maar zeer compleet in de mogelijkheden. De console is ingebouwd in een robuuste koffer. Middels een enkele kabel wordt het systeem aangesloten op de voorzieningen in het zwembad. Dit kan een LED scherm zijn, maar een traditioneel waterpoloscorebord behoort ook tot de mogelijkheden.

Naast de door de KNZB en FINA voorgeschreven functionaliteit – zoals controle over de wedstrijdklok, schotklokken, actuele scores, speelperiode en time-outs – kunnen tevens de teamnamen, teamlogo’s en spelersnamen inclusief uitsluitingen ingevoerd worden. Deze aanvullende informatie kan automatisch uit het digitale wedstrijdformulier uitgelezen worden.

Tijdkritische handelingen – het starten en stoppen van de wedstrijdklok en het resetten van de schotklok – worden door middel van externe knoppen bediend. Overige niet tijdkritische handelingen worden door middel van een touchscreen met intuïtieve lay-out bediend. Dit onderscheid het VDH waterpolosysteem van andere systemen in de markt, die ofwel tijdkritische handelingen middels een touchscreen laten bedienen of onnodig ingewikkeld zijn in gebruik. In stress situaties tijdens een wedstrijd kan dit het verschil maken tussen het juist of onjuist handelen van de juryleden die de apparatuur moeten bedienen.

Voor geavanceerde gebruikers is er de mogelijkheid om via een gedocumenteerde API in een gecontroleerde omgeving functionaliteit toe te voegen. Zo zijn er met ons systeem TV-graphics voor een live-stream of scorebordweergaves in kantines gerealiseerd door gebruikers.

Het waterpolo systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

Waterpolo console

De bedienconsole van het waterpolosysteem. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd in een robuuste koffer, waardoor storingen door hardware fouten uitgesloten worden. Inclusief externe schotklok resetknop.

Schotklokken

De schotklokken kunnen uitgevoerd worden in LED schermen, of middels een (traditioneel) 7-segmenten numerieke weergave. Op de LED schermen wordt naast de schotklok ook de huidige speeltijd weergegeven. Het gebruik van LED scherm technologie verzekert een hoge helderheid en dus een optimale leesbaarheid van de schotklokken. Dit onderscheid de VDH schotklokken van andere oplossingen in de markt, die bijvoorbeeld LCD beeldtechnologie gebruiken, welke moeilijk leesbaar zijn in een zonverlichte ruimte. Zowel de LED scherm schotklokken en de 7-segmenten numerieke weergave kunnen als trainingsklok worden ingezet naast de waterpolowedstrijden.

Scorebord

Voor de scorebordweergave kan zowel een LED scherm als een traditioneel waterpoloscorebord gebruikt worden. Op een traditioneel scorebord wordt de speeltijd, scores, speelperiode en time-outs weergegeven. Daarnaast kan op een LED scherm de teamnamen, teamlogo’s, spelersnamen en uitsluitingen op een visueel aantrekkelijke lay-out worden weergegeven. Inclusief ingebouwde einde-periode-, schotklok- en laatste minuut toeter.

 

 

Lees meer

https://vdh-leerdam.nl/catalogus-categorie/engineering/waterpolosysteem-2/