VDH Engineering is gespecialiseerd in het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologie in zwembadaccommodaties. Doordat onze engineers actief zijn in de zwemwereld, hebben we een speciale kennis opgebouwd van de verwachtingen en wensen van de gebruikers in zwembaden. Met onze ruim 40 jaar ervaring in de inrichting van zwembadaccommodaties, hebben we een unieke kennis van de uitdagingen die het toepassen van technologie in een zwembad met zich meebrengt. Onze producten onderscheiden zich door een hoge resistentie tegen het agressieve milieu van een zwembad, waardoor een duurzame investering tot stand komt.

Een duidelijke trend is het toepassen van full color LED schermen in zwembadaccommodaties. VDH Engineering speelt hierop in met een breed aanbod aan multifunctionele LED schermen. Een door VDH Engineering ontwikkeld uniek software platform zorgt voor de inrichting en besturing van het scherm. Onder andere wedstrijdresultaten en scoreregistratie van waterpolo en wedstrijdzwemmen, TV kijken, MyLaps trainingssysteem, interactieve games en advertenties kunnen op het scherm worden weergeven.

Ook beweegbare bodems behoren tot het leveringsprogramma van VDH Engineering. Met een beweegbare bodem vergroot u de flexibiliteit van uw zwembad.

Met ons grote aanbod aan zowel technologie als hardware, kunnen wij de complete inrichting aan benodigde techniek voor uw sportaccommodatie verzorgen.

.